Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 50,=
Veilig en snel betalen
14 dagen bedenktijd

Algemene voorwaarden

Recht op ruilen en teruggave 

De artikelen die je in de Martin Menswear webshop hebt gekocht kun je zonder opgave van redenen binnen 8 dagen na ontvangst retourmelden. Hierna heb je nog eens 5 dagen de tijd om de artikelen daadwerkelijk retour te sturen. Je kunt de artikelen terugsturen, of bij ons langs komen in de winkel.
Uiteraard zijn daar wel een paar voorwaarden aan verbonden. We kunnen retouren alleen in behandeling nemen als het retourformulier is ingevuld. Ook is het noodzakelijk dat de originele etiketten en/of labels nog aan de artikelen zijn bevestigd en dat de kleding alleen is gebruikt om te passen. Als een teruggestuurd artikel om wat voor reden dan ook in waarde is verminderd, dan zullen we hiervoor van jou een redelijke vergoeding vragen. Wil je ruilen, dan is het uiteraard mogelijk dat het artikel dat je wilt hebben, niet meer in voorraad is. In dat geval volgt terugbetaling. Dit doen we direct, maar in ieder geval binnen 7 dagen krijg je je geld terug.

 

Levering/handelingskosten 
Wij bezorgen de artikelen binnen Nederland, zolang de voorraad strekt. De levertijd van een artikel bedraagt in de regel 2- 4 werkdagen vanaf de besteldatum. Voor bestellingen in Nederland van meer dan € 50,-- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor het afhalen van je bestelling in onze winkel in Hardenberg. 

 

Betaling 
Je aankopen in de Martin Menswear  webshop kunnen worden betaald met de in de webshop aangegeven betaalmiddelen. 

 

Prijzen 
De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. De prijzen op webshop Martin Menswear  zijn inclusief BTW. Wanneer de prijzen tijdelijke acties betreffen zal dit duidelijk op de site vermeld worden. Tijdens de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de artikelen niet verhoogd, behalve bij prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW tarieven. Prijswijzigingen of foutief geprijsde artikelen in het aanbod binden Webshop Martin Menswear niet.

 

Eigendomsvoorbehoud 
De artikelen blijven eigendom van Martin Menswear  tot het volledige factuurbedrag is voldaan. 

 

Leeftijdsgrens

Webshop Martin Menswear  accepteert geen bestellingen van personen jonger dan 16 jaar.

 

Klachtenregeling

Webshop Martin Menswear beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht gelijk aan deze klachtenprocedure. Klachten over artikelen moeten binnen redelijke tijd, volledig en duidelijke omschreven worden ingediend bij webshop Martin Menswear, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd. De ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen beantwoord met een bericht van ontvangst en een aanduiding van wanneer de consument een uitgebreider antwoord kan verwachten. 

Een klacht over een artikel van webshop Martin Menswear  kan ook worden ingediend via het klachtenformulier op de website van webshop Martin Menswear. Webshop Martin Menswear probeert klachten altijd in overleg met de consument en op de best mogelijke manier op te lossen.

 

Bescherming van persoonsgegevens 
De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van je bestelling worden opgeslagen in ons systeem en gebruikt voor onze administratie. Uiteraard worden al je persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. Martin Menswear zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Als je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zal Martin Menswear je gegevens gebruiken voor eigen reclamedoeleinden. Stel je geen prijs meer op verdere informatie, dan kun je je ten allen tijde uitschrijven en je gegevens laten verwijderen. 

 

Garantie 
Tenzij anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing. 

 

Toepasselijk recht 
Op deze internetsite en ook op deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 50,=
Veilig en snel betalen
14 dagen bedenktijd